Goedkoopste autoverzekering

Goedkoopste autoverzekering Meer informatie over de goedkoopste autoverzekering

Alle bezitters van een auto dienen deze auto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de autoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort autoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten autoverzekeringen:

WA autoverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw auto te verzekeren met minimaal een WA autoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA autoverzekering is de goedkoopste manier om uw auto te verzekeren. Als u dus een WA autoverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA autoverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen auto niet gedekt is bij deze verzekering voor uw auto.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk autoverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw auto. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw auto nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen auto veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw auto.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.


Bij ons kunt u de volgende auto's verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekering


Autoverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste autoverzekering, wij zijn de specialist in goedkope autoverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.