Goedkoopste bootverzekering

Goedkoopste bootverzekering Meer informatie over de goedkoopste bootverzekeringen.

Voor veel Nederlanders is varen het toppunt van ontspanning. Velen kiezen er dan ook voor om een eigen boot te kopen. Voor de meeste boten geldt dat de eigenaar verplicht is om zijn of haar boot te verzekeren. Er zijn veel verschillende soorten bootverzekeringen - ook wel pleziervaartuigverzekering, pleziervaartuigenverzekering of watersportverzekering genoemd - op de markt. Natuurlijk is de premie die u voor de bootverzekering betaalt afhankelijk van de gekozen dekking.

Uw boot is een belangrijk bezit en daarom is een bootverzekering dus geen overbodige luxe. Niet alleen is er regelmatig een groot financieel belang mee gemoeid maar ook is het uw ontspanning en vertier. Met een bootverzekering zorgt u ervoor dat uw belangen beschermd zijn tegen geheel of gedeeltelijk verlies of schade. U kunt een boot- of pleziervaartuigverzekering afsluiten voor zeilboten, (open)speedboten, motorboten, de inboedel daarvan en de bijbehorende trailer.

Via deze website kunt u heel gemakkelijk en snel online een offerte bootverzekering aanvragen. Op deze manier kunt u goed en gemakkelijk de premies van verschillende botenverzekeringen vergelijken.

U kunt de volgende soorten boten bij ons verzekeren:
 • Motorboot
 • Zeilboot
 • Rubberboot
 • Speedboot
 • Open zeilboot
 • Catamaran
 • Plezierjacht
 • Charterschip
 • Platbodem
 • Vlet
 • Sloep
 • Sleepboot
 • Boot in aanbouw of in verbouw

Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart het water op kunt. Een boot verzekering van ons dekt daarom bijvoorbeeld de mogelijke schade aan uw boot. Wij bieden goedkope bootverzekeringen met een optimale dekking.

Uw optimale botenverzekering
Wanneer u in het bezit bent van een boot wilt u vanzelfsprekend optimaal verzekerd zijn. Door veelvuldig varen kan er immers schade aan uw inboedel, uitrusting of motor ontstaan.

Vergelijk bootverzekeringen
Voordat u een bootverzekering gaat afsluiten is het van belang om goed de premies en de polisvoorwaarden van verschillende bootverzekeringen te vergelijken. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben ondoorzichtige en moeilijk leesbare polisvoorwaarden. Een goede vergelijking van bootverzekeringen is dan ook moeilijk. Want ook de hoogte van het eigen risico en de verzekerde bedragen zijn van belang bij de uiteindelijke bepaling van de premie voor uw bootverzekering. Vergelijk bootverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie want dan kunt u wel eens bedrogen uitkomen. De goedkoopste bootverzekering is niet altijd de beste!

Goedkope bootverzekering
U kunt ook een goedkopere bootverzekering afsluiten door bijvoorbeeld uw eigen risico te verhogen of door de verzekerde bedragen te verlagen. Daarnaast kunt u vaak ook een goedkope bootverzekering afsluiten in een pakketpolis. Ook krijgt u veelal korting op de premie wanneer u een pakketverzekering afsluit bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Via deze site kunt u dan ook gemakkelijk offertes aanvragen voor meerdere verzekeringen van boten.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw bootverzekering

Bootverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste bootverzekering, wij zijn de specialist in goedkope bootverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.