Goedkoopste vrachtwagenverzekering

Meer informatie over de goedkoopste vrachtwagenverzekering


De vrachtwagenverzekering in het kort


Als ondernemer kunt u de verzekering van uw vrachtwagen precies afstemmen op uw bedrijfssituatie. Zo maakt u maatwerk van uw verzekering. Veel ondernemers leveren met vrachtwagens hun producten af bij de klant. Gaat er dan tijdens het transport of bij het laden of lossen iets mis, dan is het een geruststellend idee als uw zaken goed zijn verzekerd. De vrachtwagenverzekering is bestemd voor ondernemers die een vrachtwagen gebruiken voor het vervoer van eigen goederen. Veel bedrijven maken bij het afleveren of afhalen van producten gebruik van eigen vrachtwagens.

Met de vrachtwagenverzekering (en eventueel bijpassende aanhangwagenverzekering) is de bestuurder prima gedekt tegen schade aan of diefstal van de vrachtwagen. Bovendien kunt u eenvoudig de moderne aanhangwagenverzekering bij ons afsluiten, zodat uw aanhangers, trailers en opleggers tegen een scherpe premie verzekerd zijn voor schade of diefstal.

Twee aanvullende verzekeringen

Een dekking voor bestuurder en inzittenden regelt u via een ongevallen inzittendenverzekering. Daarnaast kunt u kiezen voor de verkeersrechtshulpverzekering

Als u de kosten voor de verzekering van uw vrachtwagen(s) wilt drukken voor op de bedrijfswagen verzekering te besparen dan bent u bij het Verzekering Centrum aan het juiste adres.

Deze vrachtwagenverzekering kent drie dekkingsvarianten:

WA
De verzekerde som is EUR 2.500.000,-.
Er geldt geen eigen risico.

WA-Beperkt Casco
Naast aansprakelijkheid is de bestel- of vrachtwagen ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk, botsing met wild en storm.

WA-Uitgebreid Casco
Deze variant biedt dezelfde dekking als WA-Beperkt Casco, uitgebreid met de door verzekerde zelf veroorzaakte schade aan het voertuig.

Bij ons kunt u de volgende vrachtwagens verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!
 
Vrachtwagenverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste vrachtwagenverzekering, wij zijn de specialist in goedkope vrachtwagenverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.