Goedkoopste bestelautoverzekering

 
Meer informatie over de goedkoopste bestelautoverzekering

Alle bezitters van een bestelauto dienen deze bestelauto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de bestelautoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort bestelautoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten bestelautoverzekeringen:

WA bestelautoverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw bestelauto te verzekeren met minimaal een WA bestelautoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA bestelautoverzekering is de goedkoopste manier om uw bestelauto te verzekeren. Als u dus een WA bestelautoverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA bestelautoverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen bestelauto niet gedekt is bij deze verzekering voor uw bestelauto.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk bestelautoverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw bestelauto. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw bestelauto nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen bestelauto veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw bestelauto.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.


Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw bestelautoverzekering


Bestelautoverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste bestelautoverzekering, wij zijn de specialist in goedkope bestelautoverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.