Goedkoopste bromfietsverzekering

Alle beziters van bromfietsen in Nederland dienen deze bromfiets verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de bromfietsverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort bromfietsverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie vormen van bromfietsverzekeringen:

WA bromfietsverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw bromfiets te verzekeren met minimaal een WA bromfietsverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA bromfietsverzekering is de goedkoopste manier om uw bromfiets te verzekeren. Als u dus een WA bromfietsverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA bromfietsverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen bromfietsniet gedekt is bij deze verzekering voor uw bromfiets.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk bromfietsverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw bromfiets. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw bromfiets nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen bromfiets veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw bromfiets.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Bij ons kunt u de volgende bromfietsen verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste bromfietsverzekering, wij zijn de specialist in goedkope bromfietsverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.