Goedkoopste brommerverzekering

Goedkoopste brommerverzekering!Alle beziters van brommers in Nederland dienen deze brommer verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de brommerverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort brommerverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie vormen van brommerverzekeringen:

WA brommerverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw brommer te verzekeren met minimaal een WA brommerverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA brommerverzekering is de goedkoopste manier om uw brommer te verzekeren. Als u dus een WA brommerverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA brommerverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen brommer niet gedekt is bij deze verzekering voor uw brommer.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk brommerverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw brommer. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw brommer nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen brommer veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw brommer.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Bij ons kunt u de volgende brommers verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw brommerverzekering

Brommerverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste brommerverzekering, wij zijn de specialist in goedkope brommerverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie voor uw brommer.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.