Goedkoopste brommobielverzekering

Goedkoopste brommobielverzekering!Meer informatie over de goedkoopste brommobielverzekering

Alle bezitters van een brommobiel in Nederland dienen deze brommobiel verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de brommobielverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort brommobielverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten verzekeringen voor de brommobiel:

WA brommobielverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw brommobiel te verzekeren met minimaal een WA brommobielverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA brommobielverzekering is de goedkoopste manier om uw brommobiel te verzekeren. Als u dus een WA brommobielverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA brommobielverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen brommobiel niet gedekt is bij deze verzekering voor uw brommobiel.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk brommobielverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw brommobiel. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw brommobiel nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen brommobiel veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw brommobiel.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw brommobielverzekering door alle verzekeringen voor de brommobiel met elkaar te vergelijken.

Brommobielverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste brommobielverzekering, wij zijn de specialist in goedkope brommobielverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.