Goedkoopste motorverzekering

Goedkoopste motorverzekeringMeer informatie over de goedkoopste motorverzekering

Alle bezitters van een motor dienen deze motor verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de motorverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort motorverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten verzekeringen voor de motor:

WA motorverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw motor te verzekeren met minimaal een WA motorverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA motorverzekering is de goedkoopste manier om uw motor te verzekeren. Als u dus een WA motorverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA motorverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen motor niet gedekt is bij deze verzekering voor uw motor.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk motorverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw motor. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw motor nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen motor veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw motor.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw motorverzekering door alle verzekeringen voor motoren met elkaar te vergelijken.

Motorverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste motorverzekering, wij zijn de specialist in goedkope motorverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.