Goedkoopste personenautoverzekering


Meer informatie over de goedkoopste personenautoverzekering

Alle bezitters van een personenauto dienen deze personenauto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de personenautoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort personenautoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten personenautoverzekeringen:

WA personenautoverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw personenauto te verzekeren met minimaal een WA personenautoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA autoverzekering is de goedkoopste manier om uw personenauto te verzekeren. Als u dus een WA persosnenautoverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA personenautoverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen personenauto niet gedekt is bij deze verzekering voor uw personenauto.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk persosnenautoverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw personenauto. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw personenauto nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen personenauto veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw personenauto.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Bij ons kunt u de volgende personenauto's verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw personenautoverzekering


Personenautoverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste personenautoverzekering, wij zijn de specialist in goedkope personenautoverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.