Goedkoopste segwayverzekering

Goedkoopste segwayverzekeringMeer informatie over de goedkoopste segwayverzekering

Alle bezitters van een segway in Nederland dienen deze segway verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de segwayverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort segwayverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten verzekeringen voor de segway:

WA segwayverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw segway te verzekeren met minimaal een WA segwayverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA segwayverzekering is de goedkoopste manier om uw segway te verzekeren. Als u dus een WA segwayverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA segwayverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen segway niet gedekt is bij deze verzekering voor uw segway.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk segwayverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw auto. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw segway nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen segway veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw segway.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw segwayverzekering door alle verzekeringen voor de segway met elkaar te vergelijken.

Segwayverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste segwayverzekering, wij zijn de specialist in goedkope segwayverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.