Goedkoopste camperverzekering

Meer informatie over de goedkoopste camperverzekering

Camperverzekering
Camperverzekering WA- dekking
Deze dekking dient u minimaal af te sluiten voor uw camper of kampeerauto. Elk motorvoertuig dient verzekerd te zijn. Uiteraard voldoet deze dekking aan alle eisen die de W.A.M. (Wet Aansprakelijkheidsverzekeringen Motorrijtuigen) stelt.

Het verzekerd bedrag voor materiële schade is € 2.500.000,- maximaal per gebeurtenis en voor letselschade € 5.000.000,-.

Bij een WA-dekking voor uw camper of kampeerauto geldt geen eigen risico.

WA Camper verzekering + beperkte casco dekking
Wanneer u een beperkte casco dekking afsluit voor uw camper bent u verzekerd voor een aantal rubrieken. Bij een beperkte cascodekking is uw camper verzekerd tegen bijvoorbeeld: diefstal,storm, brand, hagel, ruitbreuk, storm. Meestal is het eigen risico standaard € 150,-. Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om het eigen risico af te kopen.

Voor de voorwaarden verwijzen u naar polisvoorwaarden in onze berekeningssoftware.

All risk Camperverzekering (WA + volledig casco dekking)
Uiteraard is het mogelijk om uw camperverzekering te verzekeren op basis van een all risk dekking.
U bent verzekerd voor minimaal de dekking die genoemd worden bij de beperkte casco dekking. Daarnaast biedt de volledige casco dekking een aantal dekkingen zoals bijvoorbeeld: tegen schade van elke buiten komend onheil. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw camper te verzekeren op tegen een 3 en 5 jaar nieuwwaarde.

Bij de meeste verzekeraars bedraagt het eigen risico standaard € 150,- dit geld vaak alleen voor bestuurders van 23 jaar en ouder. Indien en er sprake is van een jongere bestuurder kan er een hoger eigen risico gelden. Dit is vaak rond de € 200,-.

Ook hier adviseren wij u voor het afsluiten van de verzekering de polisvoorwaarden door te nemen van de desbetreffende verzekeraar.  U kunt in onze berekeningssoftware altijd de polisvoorwaarden inzien van de verzekeraar.

Let op
Voor iedere kampeerauto of camper die niet ouder is dan 60 maanden en waarvoor u een beperkt casco of All Risk dekking kiest , dienen in alle ruiten het kenteken met NL-aanduiding te zijn gegraveerd. Het kan ook zo zijn dat wanneer uw camper of kampeerauto een dusdanig hoge dagwaarde of cataloguswaarde er een verplichte alarmklasse aanwezig dient te zijn. U vind in de berekeningssoftware waar uw kampeerauto of camper aan dient te voldoen.


Camperverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste camperverzekering, wij zijn de specialist in goedkope camperverzekeringen.

Bereken hierboven de goedkoopste premie voor de verzekering van uw camper.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.