Goedkoopste fietsverzekering

Goedkoopste fietsverzekering Meer informatie over de goedkoopste fietsverzekering

Indien u opzoek bent naar de goedkoopste fietsverzekering, is het zeker de moeite waard om premies van verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. U dient daarbij niet alleen te letten op de premie maar ook op de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar.

Wij zorgen er voor dat u altijd de goedkoopste verzekering voor uw fiets aangeboden krijgt in combinatie met de beste polisvoorwaarden.

Naast de dekking speelt het eigen risico ook een grote rol. U kunt zelf het eigen risico bepalen. Hoe hoger het eigen risico hoe lager de premie word. Als u een al een bestaand pakket heeft lopen via ons, dan kan het zelfs zo zijn dat u ook nog eens extra korting krijgt omdat u een zogenaamde pakketkorting heeft opgebouwd.

U dient er wel altijd goed op te letten dat uw fiets verzekerd word tegen de originele nieuwwaarde van de fiets. Het is ook mogelijk om een tweedehands fiets te verzekeren, u dient wel rekening te houden met de originele nieuwwaarde.

Wij bieden u de meest uitgebreide fietsverzekeringen. U heeft altijd de keus uit de volgende rubrieken:

  • Fietsverzekering
  • Diefstal
  • Diefstal + beschadiging

Het is altijd mogelijk om deze verzekeringen voor uw fiets af te sluiten voor 3 of voor maximaal 5 jaar.

Wanneer u een fiets gekocht heeft, dient u er altijd voor de zorgen dat de fiets voorzien word van een goedgekeurd slot. Tevens geven wij u het advies om de originele nota’s van uw slot en fiets te bewaren. Indien dit nodig is, kunt u deze altijd aanleveren als bewijs.

Als u een fiets gekocht heeft onder bijvoorbeeld actie voorwaarden, adviseren wij u de fiets te verzekeren onder de originele nieuwwaarde. Als uw fiets gestolen word  ontvangt u de daadwerkelijke nieuwwaarde van u fiets.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw fietsverzekering


Fietsverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste fietsverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope fietsverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.