Goedkoopste snorfietsverzekering

Goedkoopste snorfietsverzekeringMeer informatie over de goedkoopste snorfietsverzekering

Alle bezitters van een snorfiets dienen deze snorfiets verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de snorfietsverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort snorfietsverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie soorten verzekeringen voor de snorfiets:

WA snorfietsverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw snorfiets te verzekeren met minimaal een WA snorfietsverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA snorfietsverzekering is de goedkoopste manier om uw snorfiets te verzekeren. Als u dus een WA snorfietsverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA snorfietsverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen snorfiets niet gedekt is bij deze verzekering voor uw snorfiets.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk snorfietsverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw snorfiets. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw snorfiets nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen snorfiets veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw snorfiets.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Bereken nu direct de lage premie voor uw snorfietsverzekering door alle verzekeringen voor snorfietsen met elkaar te vergelijken.

Snorfietsverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeert de goedkoopste snorfietsverzekering, wij zijn de specialist in goedkope snorfietsverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.