Goedkoopste scooterverzekering

Alle beziiters van scooters in Nederland dienen deze scooter verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de scooterverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort scooterverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie vormen van scooterverzekeringen:

WA scooterverzekering

Vanuit de wet bent u verplicht uw scooter te verzekeren met minimaal een WA scooterverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u schade maakt bij iemand anders dat deze door de WA verzekeraar wordt vergoed. De  WA scooterverzekering is de goedkoopste manier om uw scooter te verzekeren. Als u dus een WA scooterverzekering heeft en u maakt schade bij iemand anders hoeft u zich geen zorgen te maken of deze schade wel betaald word.

WA scooterverzekering met beperkte casco

Bij deze dekking bent u naast de verplichte dekking ook verzekerd voor bijvoorbeeld brand,diefstal en schade door bijvoorbeeld storm. U dient er altijd goed rekening mee te houden dat schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen scooter niet gedekt is bij deze verzekering voor uw scooter.

Deze dekking is een duurdere variant dan alleen een WA verzekering. Wij willen u er wel op wijzen altijd goed de polisvoorwaarden door te nemen van de betreffende verzekeraar.

All risk scooterverzekering met volledig casco


Naast de verplichte dekking bent u via deze verzekering het meest uitgebreid verzekerd met uw scooter. Naast de dekkingsomschrijvingen bij de WA + beperkte casco bent u met uw scooter nu nog ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen scooter veroorzaakt door uzelf. U dient er wel rekening mee te houden dan dit de duurste verzekering is voor uw scooter.

Wij willen u ook hier wijzen op het feit dat er een verschil in de polisvoorwaarden kan zijn per verzekeraar. U kunt ten allertijde de polisvoorwaarden raadplegen via onze website in onze berekeningssoftware.

Bij ons kunt u de volgende scooters verzekeren:

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw scooterverzekering door alle verzekeringen voor scooters met elkaar te vergelijken.

Scooterverzekering berekenen

Het Verzekering Centrum garandeerd de goedkoopste scooterverzekering, wij zijn de specialist in goedkope scooterverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.