Wie zijn wij

 
Verzekering Centrum is een onafhankelijk financieel vergelijker.

Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe premies bij elke verzekeraar.
Wij bemiddelen in verzekeringen die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag.

Onze premies liggen vaak tussen de 10% en 15 % lager dan andere aanbieders.

Waarom wij
Doordat wij enerzijds zorgen voor de meest scherpe premies en anderzijds een prima service verleent zijn hierdoor zijn al vele klanten u voor gegaan.

Wij bieden ondermeer verzekeringen aan van de volgende verzekeraars: Aegon, Allianz Nederland, Arag, Avero Achmea, Axa, Das, Delta Lloyd, Elvia, Erasmus Verzekeringen, Europeesche, Fortis ASR, Goudse, London, Nationale Nederlanden, Reaal Verzekeringen, Unigarant en Zevenwouden Verzekeringen

Onze voordelen?
  • Premievoordeel. U hoeft niet te betalen voor dure kantoorgebouwen. Wij werken uitsluitend via internet. Hierdoor blijven onze kosten zeer laag. Uiteindelijk kan dat u enkele honderden euro’s voordeel geven per jaar.
  • Wij bieden u een uitstekende service waarbij de klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staat.
  • Snelheid. Wij streven er ernaar om elke aanvraag direct te behandelen. Wij zorgen ervoor dat binnen 1 werkdag uw aanvraag wordt behandeld. U hebt hierdoor geen last van lange wachttijden bij verzekeraars.
  • Onafhankelijk. wij werken samen met verschillende verzekeraars. Het voordeel hiervan is dat u de prijzen kunt vergelijken van de meeste verzekeraars.
  • Hulp. Bij ons heeft u 24 uur per, 7 dagen in de week recht op hulp!
  • U hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen welk eigen risico u wenst.

Hoe onafhankelijk zijn wij?
Het Verzekering Centrum verstrekt actuele gegevens over vrijwel alle producten en diensten van financiële instellingen in Nederland. Aanbieders van financiële producten hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten van het Verzekering Centrum en over de getoonde informatie op de site.

Inkomsten
Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. U kunt bij ons diverse verzekeringen online afsluiten via diverse websites.

Wij verkrijgen onze inkomsten uit het doorsturen van de offerteaanvragen en het sluiten van verzekeringen.
 
Streamway - KvK nr: 24395591

Nieuws

Advertentie

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

E-mail Via e-mail

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2017, www.verzekeringcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.